Kövessen minket Facebookon!
Kldetsnk

A vevi elgedettsg elrsre s megtartsra hrom lpcss rendszerben dolgozunk:

  1. Szemlyes ignyek felmrse
  2. Szolgltats
  3. Nyomon kvets

Szemlyes ignyek felmrse

A legoptimlisabb megoldsok megtallsa rdekben elengedhetetlen a szemlyes preferencik felmrse, akr mr a tervezs szakaszban. Munknk sorn nagy hangslyt fektetnk arra, hogy szakmai tapasztalatainkkal segtsk s megrendelink ignyeihez alkalmazkodva talljuk meg s alaktsuk ki az optimlis biztonsg technikai rendszert. Tudjuk, hogy minden feladat jabb s jabb kihvst is jelent egyben, gy rmmel elrugaszkodunk a megszokott standard megoldsoktl, hogy a feladat szempontjbl a legoptimlisabb rendszert tudjuk knlni!

Szolgltats nyjtsa

Sikereinket elssorban annak ksznhetjk, hogy megrizzk megbzink bizalmt. A bizalom elnyerse s megtartsa pedig magba foglal minden szksges szakmai elvrst, kvetelmnyt. Tapasztalatot, minsget, biztonsgot nyjtunk. Garancit vllalunk partnereink rszre, hogy szolgltatsainkat a legmagasabb sznvonalon valstjuk meg.


Ezen fell Magyarorszgon egyedlll lehetsget nyjtunk megrendelink rszre. Szolgltatsaink sorn levegbl, vzbl illetve a szrazfldrl is tudjuk biztostani a terletet. Ez az egyedi megolds rendelkezsre ll legyen sz akr rendezvnyek biztostsrl, biztonsgtechnikai feladatokrl, objektum- s terletrzsrl, pnz- s rtkpapr szlltsrl, ksrs s rzsrl, magnnyomozsrl vagy teljes kr szemly- s delegcibiztostsrl.

Nyomon kvets

A bizalom elnyerse utn a bizalom megtartsa is kiemelt fontossg feladataink teljestse sorn.  Megrendelink nem csak a kezdeti illetve a munkafzisok klnbz szakaszaiban gyzdhetnek meg magas sznvonal munknkrl. Kiemelt prioritssal kezeljk a vevi elgedettsg nyomon kvetst, ezrt valamennyi ajnlott szolgltatsunkat megbzott kpviselnk tjn rendszeresen ellenrizzk.


 


+